}
Interim Manager eller Interim Management er begge en betegnelse som har udgangspunkt i ordet Interim der stammer fra latin og betyder midlertidig eller foreløbig. Ligesom det er et gammelt ord, er der for så vidt ikke noget nyt og revolutionerende i, at virksomheder og organisationer tilkøber ekstra hjælp i en presset situation. Hvad der er nyt, og der hvor der er en kraftig vækst, er hvor økonomiafdelingen specifikt anvender brug af en erfaren Interim Manager til, at støtte den eksisterende organisation, og tilføre ekstra kompetencer hvor (og når) der er brug for det. De 5 bedste firmaer til Interim Management er samlet her ..
Company
interim
cv upload
job listing
Yes Yes No
Yes Yes Yes
Yes Yes Yes
Yes Yes Yes
Yes Yes Yes
Det er lidt af et paradoks. Virksomhederne mangler arbejdskraft og puljen af folk, som forlader arbejdsmarkedet fordi de ikke vil have et 8-4 job vokser. Mange af de bedste interim managers er netop erfarne og dygtige personer, som ønsker mere fleksibilitet. For virksomhederne er det en kæmpe gevinst, da de med en interim manager får en meget kompetent profil, der kan arbejde fokuseret på, at løse opgaven og samtidig løfte afdelingens faglige niveau.

I en global undersøgelse fra McKinsey kom det frem, at 40% af de ansatte overvejer, at skifte job i løbet af de næste 3 til 6 måneder. Den store jobrotation, understøtter det stigende behov, der er fra virksomheder, der med kort varsel vil tilknytte en interim manager.